Jin Jung Kwan activiteiten

Zaterdag 31 maart werd te Oirsbeek de Jin Jung Kwan vriendjes- en vriendinnetjesdag gehouden. De opkomst was wat minder dan de voorgaande jaren, maar desalniettemin waren er toch diverse kinderen die meededen. De leraren wisten er in leuke, interessante en vooral leerzame les van te maken. Uiteraard kreeg iedereen na afloop een zakje chips en wat te drinken.

 

De Jin Jung Kwan groep met vriendjes- en vriendinnetjesdag te Oirsbeek

 

Met de Jin Jung Kwan lessen ging het vervolgens verder op dinsdag 17 april op de basisschool te Puth. Op de school werd Henny goed ondersteund door Bente Mertens, Devon van Kesteren, en Marcel van der Zanden was ook weer als rots in de branding aanwezig. Het werden weer leuke lessen voor de jeugd, die zoals altijd enthousiast was. Voor Bente de laatste keer dat ze hier kon helpen, ze gaat naar het voortgezet onderwijs. Taak dus voor Devon om  volgend jaar het stokje over te nemen.

Vrijdag 20 april was het alweer Koningsdag en ook daar gaf het JJK Hapkido weer act de présence! Geholpen door Jeroen van der Molen (en bijgestaan door Kyra Offermans) werd er les gegeven aan 2 groepen van 22 en daarna 30 deelnemers! Hierbij werden we weer ondersteund door de diverse jeugd leden die bij ons trainen: Arman, Bente, Devon, Dean….(hopelijk niemand vergeten)…top gedaan!!!

 

JIN JUNG