Jin Jung Kwan seminar en Danexamens in Budapest

Vrijdag 7 juli vertrokken Mickey en Henny Beurskens vanaf Duesseldorf voor een volgende stap in het Jin Jung Kwan.KJN  Alvaro Sanz en Henny Beurskens waren op verzoek van KJN Raphael Couet door de World Jin Jung Kwan Association naar Budapest uitgenodigd om daar een JJK stage te geven en drie 1e Dan examens af te nemen. Een bijzondere uitnodiging omdat tot nu toe de Danexamens uitsluitend onder toezicht van TKJN Lee Chang Soo of KJN  Raphael afgenomen werden. 

Na ongeveer 2 uur vliegen kwamen we in Budapest aan, ongeveer tegelijkertijd met Alvaro en zijn leerling Juan uit Barcelona.

 Van links naar rechts: Gabor Ebend (H), Henny Beurskens, ALvaro Sanz (S), Mickey Beurskens, Juan (S).

Van hieruit naar het hotel, daarna lekker wat eten en bij praten en sightseeing in Budapest tot ongeveer 2:00 ’s nachts…

Na een korte nacht was iedereen alweer vroeg op voor het ontbijt. Er werd gestart met een privé training voor Gabor, Juan en Mikhail die uit Archangelsk aanwezig was. Aansluitend de stage en daarna de proefexamens. Een lange dag waarbij door Mickey, MIkhail en Juan van 8: 00 tot 16:00 uur getraind werd!

Na de zware trainingen en proef Danexamens was er gelukkig tijd om te relaxen.

Zondags 9 juli werden de Dan examens gehouden. De examencommissie werd aangevuld met Mikhail uit Rusland, en Mickey hielp met commando’s geven en was partner van 1 van de kandidaten. Juan had een rustdag ;-))

De examens gingen prima, met als resultaat 3x 1e Dan Jin Jung Kwan voor Hongarije, iedereen van harte gefeliciteerd!

       

Wederom een succesvol Jin Jung Kwan weekend, op naar het volgende!!!