Jin Jung Kwan stage bij Korps Mariniers en vloot

Dinsdag 5 juli 2016 werd er voor de 4e keer een JJk stage georganiseerd bij het Korps Mariniers, wederom op de van Braam Houckgeest Kazerne te Doorn. Bram Schillings, Edo van der Meulen en Danny Siep hadden flink wat werk verzet en dat resulteerde in een groot aantal aanmeldingen, waaronder enkele dames van de ondersteunende diensten.

Omdat op Maandagavond 4 juli de reguliere Jin Jung Kwan training was, werd deze niet alleen gebruikt om hard te trainen, maar ook om de stage voor te bereiden.

Marines Doorn juli 2016 1

Dinsdag’s morgen werd eerst Jane van het station afgehaald, die als 1e dame aan een seminar bij defensie deelnam vanuit het Jin Jung Kwan.

Mariniers Doorn juli 2016 3

 

Dinsdags verzamelden zich dan ook meer dan 40 deelnemers voor dit seminar. Er werd enthousiast met de training begonnen. Danjun Ho Hup, Kwon Sul, Pal Chagi werden in snel tempo afgehandeld.

Daarna werd overgeschakeld naar de Hosinsul technieken. Van sparringstechnieken naar Kwon Sul, Dan Bong en Kum. Waarbij de nadruk werd gelegd op het systeem dat in de Jin Jung Kwan vastgelegd is. Er werd door de gehele groep zeer enthousiast getraind. Enkelen konden helaas niet de hele training blijven, omdat deze nog andere taken moesten verrichten.

Al met al een zeer geslaagd seminar, met enthousiaste deelnemers, en goede reclame voor het Jin Jung Kwan….op naar het vervolg…..

Mariniers Doorn juli 2016 4

 

JIN JUNG!