Jin Jung Kwan stage Rusland (3)

Donderdag 14 december was het weer zover. De 3e uitnodiging uit Rusland was al een tijdje binnen, en ondanks het erg drukke programma werd op het laatste moment nog snel een ticket geboekt om wederom naar Arkhangelsk te vliegen.

Vrijdags begon het seminar-weekend weer met les aan een groep van de Russische politie, aangevuld met iemand van de spetsnaz (speciale eenheden) een boom van een kerel.

Na 3 uur stevig trainen was de hele groep weer laaiende enthousiast. Helaas konden ze niet langer  blijven vanwege verplichtingen op hun werk. Wel bleef Vladimir van de Spetsnaz nog een uur voor verdere priv√© training. Ook hier weer hetzelfde laaiend enthousiast en iedere training erbij, het hele weekend.

Speciaal dat Henny een oorkonde kreeg, op naam, van de Russische politie organisatie voor de inzet en het professionele lesgeven  en overbrengen van de Jin Jung Kwan technieken. Een bijzondere verrassing. 

Zaterdags begon het echte werk met weer 5 uur training aan de volwassenen. Een kleine pauze  van 5 minuten, voor de rest flink ertegenaan.

Zondags, kregen de volwassenen weer 2,5 uur les, en daarna de kinderen nog 3,5 uur. Er waren maar liefst 50 kinderen aanwezig!

Uiteraard weer een geweldige ervaring ook om dit weekend te mogen les geven.

’s Maandags weer in het vliegtuig, en terug naar huis…….Doswidanja Russia!