Hoofdtrainer

Door mijn interesse in drukpunt technieken kwam ik midden jaren 90 in het bezit van de boeken van George A. Dillman. Van zijn theorie was ik direct onder de indruk. Vanaf dat moment probeerde ik zoveel mogelijk uit zijn boeken in mijn martial arts om te zetten, maar helaas bleek dat zonder gerichte training dit vrij moeilijk was.

dillman logo

 

In Januari 2003 besloot ik om mijn scriptie voor mijn 6e dan Taekwondo over onze vormen, de Poomsee, te schrijven. Een gedeelte van de scriptie behandeld de theorie van George A. Dillman. Om tijdens het werken aan de scriptie een krititisch klankbord te hebben benaderde ik mijn vriend Mick Kohen om van tijd tot tijd het onstane eens door te lezen. Deze werd direct razend enthousiast en starte eveneens met de nodige research. Hierdoor kwamen we in kontakt met Leeroy. Mick en ik besloten om aan zijn seminar deel te nemen. EEN WERELD GING VOOR ONS OPEN. Razend enthousiast volgden we Leeroys trainingen. Ook werden er regelmatig seminars met Leeroy georganiseerd.

 

kyusho3
Van links naar rechts: Henny Beurskens, Leeroy Röder, Mick Kohnen.

 

In Juni 2005 was het dan zover, we kregen de mogelijkheid om met George Dillman zelf te trainen!
Mickey Beurskens, Edmond Dreessen, Ronald Nauts en Jeroen van der Molen reisden onder leiding van Henny Beurskens naar Brussel om bij de Master-himself te trainen.

 

dillman verteld

dillman-henny2

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Sindsdien is Hwarang-Yangban de enige Nederlandse School die bij Dillman aangesloten en door Dillman erkend is, en heeft Henny regelmatig email contact met professor Dillman.

 

dillman groepsfoto

 

In November 2011 waren Mickey en Henny wederom in Engeland aanwezig op een seminar met George Dillman, sindsdien worden er op maandelijkse basis Kyusho Jitsu trainingen voor dangraadhouders van diverse Martial Arts gegeven door meester Henny

 

19112011099
Henny Beurskens , George Dillman, Mickey Beurskens (London Engeland November 2011)