Jin Jung Kwan Madrid – Politie en JJK seminars

Het weekend van 23 en 24 september was het weer zover, Jin Jung Kwan Hapkido stage in Madrid. 

De seminars begonnen op zaterdagmorgen met een 3 uur durende les voor de verschillende politie diensten. Vakkundig bouwde GM Raphael de les op, en liet duidelijk de verschillen zien in de technieken die er zijn zodra Hapkido word ingezet voor in dit geval Politiemedewerkers, ten opzichte van de gewone martial art boeoefening.   Er werd flink getraind, en het seminar werd door de aanwezigen als zeer goed beoordeeld om dit toe te passen in het dadelijkse werkzaamheden.

Na de stage  de zeer symphatieke Carlos en Henny, die stevig met elkaar getraind hadden 3 uur lang.

In de middag was er wederom een 3 uur durend seminar voor alle JJK Hapkido beoefenaren. Er werd flink zelfs heel flink getraind, JJK style 🙂 . Nadat de benen flink getrapt hadden kwamen de technieken aan de beurt, geweldig wat GM Raphael weer allemaal liet zien, en het niveau grandioos.

Buiten de Dojang in Madrid: GM Henny, GM Raphael, GM Alvaro en Vicente

 

Zondag volgde dan nog een training van 3 uur, waarbij de ene na de andere nieuwe techniek voorbij kwam. Geweldig gewoon! Een top weekend georganiseerd door Vicente en zijn vrouw Conchi, die een bijzonder warm welkom boden aan de  grootmeesters en andere deelnemers.

KAMSAHAMNIDA

JIN JUNG