Jin Jung Kwan weekend Barcelona olv Gm Lee Chang Soo

Het is alweer even geleden, maar toch nog een bericht over de fantastische stage van TJN Lee CHang Soo in Barcelona. Volgend op het weekend in Nederland werd op zaterdag 18 en zondag 19 november door de Spaanse JJK organisatie het trainingsweekend in Barcelona georganiseerd.

Jeroen  van der Molen, Clint Starmans en Henny Beurskens waren vanuit Nederland hier aanwezig. Vrijdagavond werd er vanaf Brussek gevlogen. De trainingen waren als volg georganiseerd: zaterdagmorgen kub-graden trainin gvan 93:30 tot 13:30. Zaterdagavond Dangraadhouders training van 17:30 tot 19:00. En zondag de stage voor de Dangraadhouders van 9:30 tot 13:30.

Uiteraard was het wederom een super weekend. Fijn om zo veel mensen vanuit heel Europa te ontmoeten en samen te trainen, praten en een hapje eten.

Veel te snel was het weer zondag avond, en tijd voor de terug reis. Wel was er nog tijd voor een speciale massage door Clint van GM Youn .

Wel wederom met de standaard paar uur vertraging vanuit Barcolona landen we uiteindelijk om 00:30….. naar huis en de dag erna weer aan het werk….

JIN JUNG