Taekwondo en Jin Jung Kwan Hapkido kup-examens

Afgelopen zaterdag, 5 november, was het weer eens tijd voor de kub-examens. Nu we weer in het juiste ritme gekomen zijn, is het zaak dat onze leden weer kunnen doorstromen in hun graden.

Taekwondo was deze keer eerst, helaas maar een paar deelnemers, maar jongens wat een goed examen! De hele lesstof zat erin, en werd zonder haperen of boe en bah uitgevoerd, en hoe. Kracht, snelheid, soeplesse, precies zoals het hoort, chapeau!

Nadeem deed vervolgens nog preofexamen voor zijn Dan-examen in December, top gedaan Nadeem! Hier en daar nog wat aanscherpen, maar veel kracht, inzet en prima technieken, succes in december!

De examenkandidaten en de examinatoren.

Na de Taekwondo was Jin Jung Kwan Hapkido groep aan de beurt. Deze groep was wat groter, en gemengd met jeugd en volwassenen. Normaal is de groep nog een stuk groter, en worden er 2 velden gemaakt: 1 voor de jeugd en 1 voor de volwassenen. Vandaag niet, alles op 1 veld.

Ook een prima examen, alhoewel hier en daar wat deelnemers waren die voor de volgende examens de hosinsul technieken beter moeten beheersen. Daarentegen waren de trappen, het valbreken en de handtechnieken prima.

Ook hier iedereen geslaagd, veel plezier met je behaalde graad.

De kandidaten met hun examinatoren

 

TAE KWON – JIN JUNG